« Tillbaka

Evenemangets bäst före-datum har passerat.

Se aktuella evenemang i kalendariet »

INSTÄLLT! Veckokurs i dans på ESI

Eric Sahlström Institutet, Bruksgatan 3, Tobo

måndag 30mars - fredag 3 april 2020 kl 09:00 - 16:20

Som vanligt kommer det i vår, den 30/3 – 3/4 2020, att finnas möjlighet att delta i en öppen kursvecka tillsammans med den ettåriga Folkdanskursen på Eric Sahlström Institutet. 14 platser finns att söka och kursen riktar sig till dig som vill finslipa din dans och fördjupa dina kunskaper.

Kursveckan avslutas med Dansfestival på lördagen den 4/4, välkommen att stanna kvar på den!

Lärare:
Ami Dregelid, Andreas Berchtold och Kristofer Pettersson är dansare och musiker med stor lust att få folk att dansa. Andreas och Ami är lärare på Eric Sahlström Institutet och har lång erfarenhet av undervisning på alla nivåer. Kristofer är spelman med stor erfarenhet och speciellt intresse för att spela till dans.

Beskrivning:
Kursens tema i år är slängpolska. Vi använder metoder där vi fokuserar på funktion, ett utforskande av t.ex. placering, position, balans, teknik och vad detta får för konsekvenser för en avspänd, energifylld och musikalisk dans. Tillsammans med Kristofer och hans musik har vi möjlighet att lyfta frågor runt puls, rytm, fras och hur dessa kan användas när du dansar. Undervisningen sker i grupp och du kommer inom ramen för detta att kunna ha ett individuellt perspektiv.

Sök kursen senast 13 mars 2020 via vår hemsida (se länken nedan). Där hittar du mer information om kursen och kontaktuppgifter till oss.

Varmt välkommen!

Arr: Eric Sahlström Institutet

Läs mer

Med reservation för eventuella ändringar.